Thursday, May 02, 2019

Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Johor – 05 Mei 2019

Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Johor – 05 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Permohonan jawatan kosong kerajaan di Pejabat Setiausaha Kerajaan Johor ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

1. PEMBANTU KESELAMATAN KP19
2. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Johor ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Tarikh tutup permohonan : 05 Mei 2019
Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan

► Klik untuk info jawatan kosong

The post Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Johor – 05 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments