Thursday, May 02, 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) – 12 Mei 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) – 12 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat serta kriteria dan kelayakan penuh yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) sebagai :

1. JURUTERA AWAM J44
2. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19
3. PEMANDU KENDERAAN H11

jawatan kosong terbaru Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) 2018

Tarikh tutup permohonan : 12 Mei 2019
Penempatan : Selangor
Sektor : Kerajaan

Untuk mengisi jawatan kosong dan mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong terkini di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) ini, sila klik di sini.

► Klik untuk info dan kelayakan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) – 12 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments