Thursday, May 02, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) (338 Kekosongan) – 12 Mei 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) (338 Kekosongan) – 12 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi kriteria dan syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) sebagai :

1. PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT S41
2. PENOLONG PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT S29

Tarikh tutup permohonan : 12 Mei 2019
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan maklumat lanjut

The post Jawatan Kosong di Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) (338 Kekosongan) – 12 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments