Tuesday, May 07, 2019

Jawatan Kosong di Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) – 18 Mei 2019

Jawatan Kosong di Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) – 18 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) sebagai :

1. TIMBALAN REKTOR HAL EHWAL AKADEMIK

jawatan kosong terbaru Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) 2019

Tarikh tutup permohonan : 18 Mei 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat lengkap & maklumat

The post Jawatan Kosong di Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) – 18 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments