Saturday, May 11, 2019

Eksesais Temu Duga Terbuka Jawatan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Bermula 24 Mei 2019

Eksesais Temu Duga Terbuka Jawatan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Bermula 24 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan mengadakan Eksesais Temuduga Pengambilan Jawatan Polis yang bermula 24 Mei 2019 di seluruh Malaysia untuk calon-calon bagi jawatan berikut :

1. Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki)

Eksesais Temuduga Pengambilan Jawatan Inspektor & Konstabel Polis Diraja Malaysia (PDRM) ini akan diadakan mengikut lokasi, tarikh dan masa seperti mana yang tertera di dalam surat panggilan calon masing-masing.

Semakan status panggilan untuk menghadiri Eksesais Temuduga Polis ini boleh dibuat melalui Sistem Semakan Online (SSO) PDRM di https://sso.rmp.gov.my/AP/AP_SEARCH.aspxdengan memasukkan no kad pengenalan pada ruangan yang telah disediakan.

Eksesais Temu Duga Terbuka Jawatan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) - Bermula 24 Mei 2019

Semakan status panggilan temu duga PDRM ini boleh dibuat bermula jam 5.00 petang, 24 Mei 2019.

Tarikh eksesais temuduga  : Bermula 24 Mei 2019 (rujuk surat panggilan)
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Untuk info lanjut dan cara untuk mendapatkan status di Sistem Semakan Online (SSO) PDRM, sila lihat info di bawah atau klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik sini untuk maklumat (1)
► Klik sini untuk maklumat (2)

The post Eksesais Temu Duga Terbuka Jawatan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Bermula 24 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments