Wednesday, April 17, 2019

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu – 28 April 2019

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu – 28 April 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi info kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR N19

jawatan kosong uitm 2018

Tarikh tutup permohonan : 28 April 2019
Lokasi : Terengganu
Sektor : Kerajaan

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Terengganu – 28 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments