Monday, April 15, 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS) – 22 April 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS) – 22 April 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS) sebagai :

1. Pembantu Awam
2. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi Lalu Lintas)
3. Pembantu Awam
4. Pemandu Lokomotif

jawatan kosong spans sabah 2019

Tarikh tutup permohonan : 22 April 2019
Lokasi : Sabah
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan maklumat lanjut

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS) – 22 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments