Wednesday, April 17, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang (PKNP) – 22 April 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang (PKNP) – 22 April 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat serta kriteria yang telah ditetapkan dipelawa untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang (PKNP) sebagai :

1. PEMBANTU OPERASI GRED N11

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang (PKNP) 2019

Tarikh tutup permohonan : 22 April 2019
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

Sila klik pautan di bawah jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iklan dan syarat-syarat untuk memohon jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang (PKNP) ini.

► Klik untuk info selanjutnya

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang (PKNP) – 22 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments