Sunday, April 14, 2019

Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan (SUKNS) – 21 April 2019

Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan (SUKNS) – 21 April 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan (SUKNS) sebagai :

1. Pembantu Kemahiran H19
2. Penghantar Notis N11
3. Pemandu Kenderaan H11
4. Pembantu Awam H11

Tarikh tutup permohonan : 21 April 2019
Lokasi : Negeri Sembilan
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan (SUKNS) 2019

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan (SUKNS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info penuh

The post Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan (SUKNS) – 21 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments