Monday, April 22, 2019

Jawatan Kosong di Majlis Kanser Nasional (MAKNA) – 16 & 17 Mei 2019

Jawatan Kosong di Majlis Kanser Nasional (MAKNA) – 16 & 17 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat-syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Majlis Kanser Nasional (MAKNA) sebagai :

1. Application & Software Developer (PHP, Laravel)
2. Communication Executive
3. Fund Development Officer

jawatan kosong 2018

Tarikh tutup permohonan : 16 & 17 Mei 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Kanser Nasional (MAKNA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan online

The post Jawatan Kosong di Majlis Kanser Nasional (MAKNA) – 16 & 17 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments