Sunday, April 21, 2019

Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB) – 12 Mei 2019

Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB) – 12 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi info serta syarat lengkap yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB) sebagai :

1. PEMBANTU KESIHATAN AWAM
2. PEMBANTU PENGUATKUASA (Tempat Letak Kereta) (Lelaki Sahaja)

jawatan kosong Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB) 2019

Tarikh tutup permohonan : 12 Mei 2019
Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB)  ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk info dan kelayakan

The post Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB) – 12 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments