Friday, April 12, 2019

Jawatan Kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) – 16 April 2019

Jawatan Kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) – 16 April 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info syarat kriteria dan kelayakan lantikan yang lengkap dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) sebagai :

1. JURUFOTOGRAFI GRED B19
2. PEMBANTU MAKMAL GRED C19
3. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT GRED N19
4. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19
5. PEMBANTU OPERASI GRED N11

jawatan kosong Majlis Amanah Rakyat (MARA) 2019

Tarikh tutup permohonan : 16 April 2019
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat selanjutnya jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Amanah Rakyat (MARA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info syarat dan kelayakan
► Klik untuk permohonan secara online

The post Jawatan Kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) – 16 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments