Thursday, April 25, 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) – 02 Mei 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) – 02 Mei 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan ini dan memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) sebagai :

1. Penolong Pegawai Tadbir N29

Tarikh tutup permohonan : 02 Mei 2019
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong kerajaan 2018

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info dan syarat jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info, syarat dan permohonan
► Klik untuk download borang permohonan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) – 02 Mei 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments