Friday, April 12, 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Air Kuching (Kuching Water Board) – 22 April 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Air Kuching (Kuching Water Board) – 22 April 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan melepasi syarat-syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Air Kuching (Kuching Water Board) sebagai :

1. Juruukur Bahan, Gred J41/J44
2. Penolong Pegawai Tadbir, Gred N29

jawatan kosong Lembaga Air Kuching (Kuching Water Board) 2019

Tarikh tutup permohonan : 22 April 2019
Lokasi : Sarawak
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Air Kuching (Kuching Water Board), sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk syarat & permohonan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Air Kuching (Kuching Water Board) – 22 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments