Thursday, April 25, 2019

Jawatan Kosong di Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) – 27 April 2019

Jawatan Kosong di Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) – 27 April 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua info syarat yang ditetapkan, dijemput untuk mengisi kekosongan dan membuat permohonan jawatan kosong di Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) sebagai :

1. KRU ETS

Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTM) or Malayan Railways Limited is the main rail operator in Peninsular Malaysia. The railway system dates back to the British colonial era, when it was first built to transport tin.

Previously known as the Federated Malay States Railways (FMSR) and the Malayan Railway Administration (MRA), Kereta api Tanah Melayu acquired its current name in 1962.

Tarikh tutup permohonan : 27 April 2019
Penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

jawatan kosong Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) 2018

Sekiranya anda berminat untuk memohon jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) – 27 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments