Wednesday, April 17, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Perdana Menteri (ICU) (JPM) – 29 April 2018

Jawatan Kosong di Jabatan Perdana Menteri (ICU) (JPM) – 29 April 2018 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat info kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Perdana Menteri (ICU) (JPM) sebagai :

1. PEKERJA SINGKAT HARIAN AWAM

jawatan kosong terbaru jpm icu 2019

Tarikh tutup permohonan : 29 April 2018
Penempatan : Labuan
Sektor : Kerajaan

Untuk mengetahui info selanjutnya mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Perdana Menteri (ICU) (JPM) ini, sila lihat info yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Jabatan Perdana Menteri (ICU) (JPM) – 29 April 2018 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments