Tuesday, March 12, 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor – 24 Mac 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor – 24 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor sebagai :

1. PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN DG41
2. PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN DG29
3. PENOLONG JURUUKUR BAHAN JA29
4. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN G29
5. PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM) JA19
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
7. PENYELIA ASRAMA N19
8. PEMBANTU SYARIAH LS19
9. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
10. PENGHANTAR NOTIS N11

jawatan kosong suk selangor 2019

Tarikh tutup permohonan : 24 Mac 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor ini dan cara untuk memohon, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat penuh

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor – 24 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments