Thursday, March 07, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Muzium Negeri Kelantan – 20 Mac 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Muzium Negeri Kelantan – 20 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kelayakan serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Muzium Negeri Kelantan sebagai :

1. PENOLONG AKAUNTAN W29

jawatan kosong kerajaan Perbadanan Muzium Negeri Kelantan 2019

Tarikh tutup permohonan : 20 Mac 2019
Lokasi : Kelantan
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Muzium Negeri Kelantan ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info selanjutnya

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Muzium Negeri Kelantan – 20 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments