Friday, March 01, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) – 07 Mac 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) – 07 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR GRED N41
2. JURUUKUR BAHAN GRED J41
3. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41
4. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
5. PENOLONG JURUTERA GRED JA29
6. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19
7. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19

jawatan kosong di Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) 2019

Tarikh tutup permohonan : 07 Mac 2019
Lokasi : Terengganu
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info selanjutnya

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) – 07 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments