Sunday, March 03, 2019

Jawatan Kosong di Maktab Koperasi Malaysia (MKM) – 11 Mac 2019

Jawatan Kosong di Maktab Koperasi Malaysia (MKM) – 11 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi kriteria dan semua info syarat-syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Maktab Koperasi Malaysia (MKM) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR
2. PEGAWAI LATIHAN
3. PEMBANTU OPERASI

jawatan kosong Maktab Koperasi Malaysia (MKM) 2018

Tarikh tutup permohonan : 11 Mac 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Berkanun

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan membuat permohonan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Maktab Koperasi Malaysia (MKM) ini secara online, sila lihat info di bawah.

► Klik untuk info & permohonan

The post Jawatan Kosong di Maktab Koperasi Malaysia (MKM) – 11 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments