Sunday, March 03, 2019

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Nilai (MPN) – 12 Mac 2019

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Nilai (MPN) – 12 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Nilai (MPN) sebagai :

1. Penolong Pegawai Penilaian Gred W29
2. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
3. Pemandu/Operator Jentera Pemunggah Gred Gred H11
4. Pembantu Awam Gred H11
5. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19
6. Pemandu Kenderaan Gred H11
7. Pembantu Kesihatan Awam Gred U19

jawatan kosong kerajaan 2018

Tarikh tutup permohonan : 12 Mac 2019
Penempatan : Negeri Sembilan
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Perbandaran Nilai (MPN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat lanjut

The post Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Nilai (MPN) – 12 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments