Monday, March 18, 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) – 28 Mac 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) – 28 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) sebagai :

1. PEKERJA SAMBILAN HARIAN

jawatan kosong kerajaan LPPKN 2018

Tarikh tutup permohonan : 28 Mac 2019
Penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) – 28 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments