Tuesday, March 19, 2019

Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) – 18 April 2019

Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) – 18 April 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan menepati info serta syarat info kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) sebagai :

1. Personal Driver
2. Sales Executive
3. IT Manager

jawatan kosong Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) 2019

Tarikh tutup permohonan : 28 Mac hingga 18 April 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info dan syarat jawatan kosong yang ditawarkan oleh Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) ini, sila klik pautan yang dinyatakan di bawah.

► Klik untuk buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) – 18 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments