Friday, March 15, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) – 26 Mac 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) – 26 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat penuh serta kelayakan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) sebagai :

1. PEMBANTU PENDIDIK TASKA

jawatan kosong kerajaan Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) 2019

Tarikh tutup permohonan : 26 Mac 2019
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat lengkap jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) ini, sila klik pautan yang tertera di bawah atau lihat info seterusnya.

► Klik untuk info lengkap dan kelayakan

The post Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) – 26 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments