Saturday, March 16, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) – 24 Mac 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) – 24 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA) sebagai :

1. Juruteknik Komputer FT19

jawatan kosong kerajaan Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) 2019

Tarikh tutup permohonan : 24 Mac 2019
Lokasi : Pahang, Kelantan, Terengganu, Perak, Kedah & Johor
Sektor : Kerajaan

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat lanjut mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat penuh
► Klik untuk borang permohonan percuma

The post Jawatan Kosong di Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) – 24 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments