Thursday, March 14, 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) (179 Kekosongan) – 31 Mac 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) (179 Kekosongan) – 31 Mac 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) sebagai :

1. PEMBANTU PENGUASA KASTAM WK19 (179 Kekosongan)

Jawatan Kosong di Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) 2019

Tarikh tutup permohonan : 31 Mac 2019
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat lengkap jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk syarat dan kelayakan
► Klik untuk permohonan online

The post Jawatan Kosong di Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) (179 Kekosongan) – 31 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments