Monday, February 04, 2019

Temuduga Terbuka di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 11 Februari 2019

Temuduga Terbuka di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 11 Februari 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk hadir ke temuduga terbuka Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) sebagai :

1. EKSEKUTIF PEMASARAN

  • Cawangan Shah Alam (Vista Alam)
  • Cawangan Kota Damansara
  • Cawangan Rawang

temuduga terbuka ptptn 2019

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui info penuh mengenai temuduga terbuka yang ditawarkan oleh Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Tarikh temuduga terbuka : 11 Februari 2019 (10 pagi hingga 3 petang)
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

► Klik untuk syarat dan borang permohonan

The post Temuduga Terbuka di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 11 Februari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments