Monday, February 18, 2019

Jawatan Kosong di Yayasan Peneraju Pendidikan Bumiputera – 11 Mac 2019

Jawatan Kosong di Yayasan Peneraju Pendidikan Bumiputera – 11 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Yayasan Peneraju Pendidikan Bumiputera sebagai :

1. Senior Associate, Corporate Governance and Risk Management

jawatan kosong kerajaan 2018

Tarikh tutup permohonan : 11 Mac 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Yayasan Peneraju Pendidikan Bumiputera ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Yayasan Peneraju Pendidikan Bumiputera – 11 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments