Saturday, February 23, 2019

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) – 11 Mac 2019

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) – 11 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi info kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) sebagai :

1. PENGURUS ZAKAT N41
2. PENOLONG PENGURUS ZAKAT N29

jawatan kosong uitm 2018

Tarikh tutup permohonan : 11 Mac 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Universiti Teknologi Mara (UiTM) ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk info lanjut dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) – 11 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments