Saturday, February 23, 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) – 25 Februari 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) – 25 Februari 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) sebagai :

1. PEMBANTU EHWAL EKONOMI E19

jawatan kosong Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) 2019

Tarikh tutup permohonan : 25 Februari 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) – 25 Februari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments