Monday, February 18, 2019

Jawatan Kosong di Perusahaan Otomobil Nasional (PROTON) – 10 Mac 2019

Jawatan Kosong di Perusahaan Otomobil Nasional (PROTON) – 10 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Perusahaan Otomobil Nasional (PROTON) sebagai :

1. Personal Assistant to CFO
2. Senior Executive , Compliance (Group Finance)
3. PROTON Young Talent
4. CAE Engineer
5. Engineer – Group Quality

jawatan kosong proton 2018

Tarikh tutup permohonan : 22 Februari hingga 10 Mac 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perusahaan Otomobil Nasional (PROTON) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Perusahaan Otomobil Nasional (PROTON) – 10 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments