Saturday, February 23, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 03 Mac 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 03 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR N19

jawatan kosong Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) 2019

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui info penuh mengenai temuduga terbuka yang ditawarkan oleh Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Tarikh tutup permohonan : 03 Mac 2019
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

► Klik untuk syarat dan maklumat lengkap
► Klik untuk mengisi permohonan PTPTN secara online

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – 03 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments