Monday, February 18, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) – 10 Mac 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) – 10 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan mempunyai syarat serta kriteria yang telah ditetapkan dipelawa untuk membuat permohonan jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) sebagai :

1. SPECIAL OFFICER TO CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) 2019

Tarikh tutup permohonan : 10 Mac 2019
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Sila klik pautan di bawah jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iklan dan syarat-syarat untuk memohon jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) ini.

► Klik untuk maklumat selanjutnya

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) – 10 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments