Monday, February 18, 2019

Jawatan Kosong di Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP) – 04 April 2019

Jawatan Kosong di Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP) – 04 April 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kelayakan serta syarat-syarat lain yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP) sebagai :

1. Kerani

Port of Tanjung Pelepas, Malaysia’s largest and busiest container terminal, is a world class port located at the southern tip of the Malaysian peninsula and at the confluence of the east-west trade lanes. Enjoying geographical advantage, multimodal connectivity and situated within Malaysia’s southern gateway Iskandar Malaysia, we are poised to become the preferred Port of Choice in South East Asia.

jawatan kosong kerajaan 2018

Tarikh tutup permohonan : 04 April 2019
Penempatan : Johor
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP) – 04 April 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments