Monday, February 18, 2019

Jawatan Kosong di Malaysia Airlines Berhad (MAB) – 16 Mac 2019

Jawatan Kosong di Malaysia Airlines Berhad (MAB) – 16 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info penuh syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Malaysia Airlines Berhad (MAB) sebagai :

1. Senior Writer
2. Senior AV Producer
3. Specialist.CML – RM Inventory & Pricing (Pricing)
4. Specialist, RM Inventory & Pricing (Inventory)
5. Assistant Manager, Internal Communications
6. Senior Executive, Quality Assurance
7. Customer Service Trainee

jawatan kosong Malaysia Airlines Berhad (MAB) 2019

Tarikh tutup permohonan : 16 Mac 2019
Penempatan : Kuala Lumpur, Sabah & Selangor
Sektor : Swasta

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat lengkap jawatan kosong yang ditawarkan oleh Malaysia Airlines Berhad (MAB) ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah dengan segera.

► Klik untuk info dan kelayakan

The post Jawatan Kosong di Malaysia Airlines Berhad (MAB) – 16 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments