Wednesday, February 06, 2019

Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) – 18 Februari 2019

Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) – 18 Februari 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) sebagai :

1. PENOLONG PENGURUS
2. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG,
3. EKSEKUTIF
4. SETIAUSAHA PEJABAT
5. PEMBANTU EKSEKUTIF
6. PEMANDU KENDERAAN

jawatan kosong kerajaan 2017

Tarikh tutup permohonan : 18 Februari 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) – 18 Februari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments