Saturday, February 23, 2019

Jawatan Kosong di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (KWAP) – 23 Mac 2019

Jawatan Kosong di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (KWAP) – 23 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi maklumat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (KWAP) sebagai :

1. Account Officer
2. Executive, Investment Support (Fund Administration)
3. Executive, Compliance
4. Manager, HR Operations & Benefits Admin

Tarikh tutup permohonan : 23 Mac 2019
Penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

jawatan kosong terbaru kwap 2018

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat lantikan dan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) KWAP ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info & permohonan

The post Jawatan Kosong di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (KWAP) – 23 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments