Wednesday, February 06, 2019

Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) – 15 Februari 2019

Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) – 15 Februari 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info syarat-syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) sebagai :

1. Penolong Pegawai Kewangan (Gred W27)
2. Pengawal Keselamatan (Gred KP11)
3. Pembantu Am Rendah Landskap (Gred N1)

jawatan kosong terbaru kuis 2018

Tarikh tutup permohonan : 15 Februari 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info jawatan kosong yang lengkap

The post Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) – 15 Februari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments