Saturday, February 23, 2019

Jawatan Kosong di Indah Water Konsortium (IWK) – 21 Mac 2019

Jawatan Kosong di Indah Water Konsortium (IWK) – 21 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan ini dan memenuhi syarat lengkap dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Indah Water Konsortium (IWK) sebagai :

1. OPERATOR
2. TANKER / JETTOR DRIVER
3. EXECUTIVE – REPORTING
4. SAFETY & HEALTH OFFICER
5. FINANCE ASSISTANT – RECEIVABLE
6. LAB TECHNICIAN
7. SENIOR SYSTEM SUPPORT EXECUTIVE
8. CLERK – CORP.PLANNING
9. EXECUTIVE- DATA ANALYTIC
10. SUPERVISOR

Tarikh tutup permohonan : 22 Februari hingga 21 Mac 2019
Penempatan : Kuala Lumpur, Johor & Selangor
Sektor : Swasta

jawatan kosong terbaru indah water 2018

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat penuh jawatan kosong yang ditawarkan oleh Indah Water Konsortium (IWK) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Indah Water Konsortium (IWK) – 21 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments