Monday, February 18, 2019

Jawatan Kosong di Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) – 10 Mac 2019

Jawatan Kosong di Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) – 10 Mac 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua syarat, info lengkap dan kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) sebagai :

1. Senior Manager, Market Risk & Analytics, Group Risk Management
2. Senior Executive / Assistant Manager (Operational Risk)
3. Head, Marketing Division

jawatan kosong kerajaan 2018

Tarikh tutup permohonan : 06 hingga 10 Mac 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat-syarat jawatan kosong yang ditawarkan oleh Bank Pembangunan Malaysia Berhad ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lengkap dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) – 10 Mac 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments