Thursday, January 31, 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) – 15 Februari 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) – 15 Februari 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) sebagai :

1. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E29
2. Penolong Akauntan Gred W29
3. Penolong Jurutera Gred JA29
4. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) Gred N19
5. Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E41
6. Pembantu Awam Gred H11

jawatan kosong kerajaan 2018

Tarikh tutup permohonan : 15 Februari 2019
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) – 15 Februari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments