Thursday, January 31, 2019

Jawatan Kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) – 12 Februari 2019

Jawatan Kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) – 12 Februari 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info syarat kriteria dan kelayakan lantikan yang lengkap dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) sebagai :

1. PEMANDU KENDERAAN

jawatan kosong Majlis Amanah Rakyat (MARA) 2019

Tarikh tutup permohonan : 12 Februari 2019
Lokasi : Kelantan
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat selanjutnya jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Amanah Rakyat (MARA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info syarat dan kelayakan (1)
► Klik untuk info syarat dan kelayakan (2)

The post Jawatan Kosong di Majlis Amanah Rakyat (MARA) – 12 Februari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments