Thursday, January 31, 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) – 15 Februari 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) – 15 Februari 2019

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat serta kriteria dan kelayakan penuh yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR
2.PEMBANTU PUSTAKAWAN (GRED S19)
3.PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) GRED N19
4. PEMANDU KENDERAAN ( GRED H11)

jawatan kosong terbaru Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) 2018

Tarikh tutup permohonan : 15 Februari 2019
Penempatan : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Untuk mengisi jawatan kosong dan mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong terkini di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) ini, sila klik di sini.

► Klik untuk info dan kelayakan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) – 15 Februari 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments