Sunday, December 23, 2018

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia 2019
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia sebagaimana berikut:

1. Penjaga Jentera Elektrik Gred J19
2. Pereka Gred B19
3. Pembantu Pegawai Latihan Gred E19
4. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
5. Pereka Gred B29
6. Setiausaha Pejabat Gred N29
7. Pereka Gred B41
8. Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E41

PERMOHONAN
Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui laman JobsMalaysia di pautan dibawahSila lakukan carian "Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia" di laman JobsMalaysia. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : PELBAGAI NEGERI
Tarikh Tutup : 07 JAN 2019SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments