Tuesday, December 18, 2018

Jawatan Kosong di Agensi Remote Sensing Malaysia - Pegawai Penyelidik Q41 Bertaraf Tetap & Berpencen

Jawatan Kosong di Agensi Remote Sensing Malaysia - Pegawai Penyelidik Q41 Bertaraf Tetap & Berpencen

 Jawatan Kosong di Agensi Remote Sensing Malaysia

Jawatan Kosong di Agensi Remote Sensing Malaysia 2018
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Agensi Remote Sensing Malaysia sebagaimana berikut:

1. Pegawai Penyelidik Q41

PERMOHONAN
REMOTE

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. 

Lokasi : KEDAH
Tarikh Tutup : 23 DISEMBER 2018SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments