Monday, October 08, 2018

Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Selangor - MAIS (15 Oktober 2018)

Jawatan Kerja Kosong MAIS - Majlis Agama Islam Selangor logo www.findkerja.com www.ohjob.info oktober 2018
Kerja Kosong MAIS - Majlis Agama Islam Selangor Oktober 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MAIS - Majlis Agama Islam Selangor Oktober 2018 seperti berikut:-

1. PEGAWAI SYARIAH
2. PEGAWAI PSIKOLOGI
3. PENOLONG PENGURUS TEKNOLOGI MAKLUMAT

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 Oktober 2018

MAIS merupakan satu entiti pertubuhan perbadanan (a body corporate) menurut Seksyen 5(1) Enakmen Pentadbiran Agama Islam (Negeri Selangor) 2003.

Pada 1 Mac 2005, Pentadbiran Bahagian Pengurusan Baitulmal (BPB) telah dipindahkan dari Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) ke MAIS dan telah disahkan oleh Mesyuarat MAIS pada 14 April 2005.

Pengasingan ini adalah menepati kehendak peruntukan Seksyen 81(3) Enakmen Pentadbiran Agama Islam (Negeri Selangor) 2003 yang menyatakan bahawa MAIS berkuasa untuk mentadbir dan berhak kepada semua wang dan harta Baitulmal.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments