Tuesday, October 02, 2018

Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Negeri Kedah - MAIK (10 Oktober 2018)

Jawatan Kerja Kosong MAIK - Majlis Agama Islam Negeri Kedah logo www.ohjob.info www.findkerja.com oktober 2018
Kerja Kosong MAIK - Majlis Agama Islam Negeri Kedah Oktober 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MAIK - Majlis Agama Islam Negeri Kedah Oktober 2018 seperti berikut:-

1. Pembantu Tadbir P/O N19
2. Pembantu Hal Ehwal Islam S19
3. Pemandu Kenderaan

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 Oktober 2018

MAJLIS  AGAMA  ISLAM NEGERI KEDAH (MAIK) merupakan sebuah perbadanan (badan) agama khas telah wujud sejak Kerajaan Negeri Kedah menerima pakai  Undang-undang Islam di dalam sistem pemerintahnya iaitu di antara tahun 1136 – 1179. Badan ini kekal turun – temurun sehingga sekarang. Walaubagaimanapun , struktur dan fungsinya telah dibuat penambahbaikan secara berterusan melalui proses perundangan bagi membolehkannya mentadbir  urus hal ehwal agama Islam dengan berkesan dan selari dengan perkembangan semasa.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments