Monday, October 15, 2018

Jawatan Kosong Lembaga Urus Air Selangor - LUAS (22 Oktober 2018)

Jawatan Kerja Kosong LUAS - Lembaga Urus Air Selangor logo www.ohjob.info www.findkerja.com oktober 2018
Kerja Kosong LUAS - Lembaga Urus Air Selangor Oktober 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di LUAS - Lembaga Urus Air Selangor Oktober 2018 seperti berikut:-

1. JURUTERA J41
2. PENOLONG JURUTERA JA29
3. PENOLONG PEGAWAI PENERANGAN S29
4. PENOLONG AKAUNTAN W29
5. PEMBANTU TADBIR ( P/O) N19
6. PEMBANTU PENGUATKUASA KP19
7. PEGAWAI SKIM PERKHIDMATAN SINGKAT GRED 19

Tarikh Tutup Permohonan:- 22 Oktober 2018

Penubuhan Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) bermula daripada arahan Jemaah Menteri pada Julai 1997 yang meminta Kementerian Pertanian, seterusnya Kerajaan Negeri Selangor supaya mengkaji cadangan bagi menubuhkan satu badan untuk menguruskan sungai dan sumber air secara bersepadu dengan mengambil Sungai Selangor sebagai projek perintis dan Sungai “Thames” di United Kingdom sebagai model pelaksana.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

CARA MEMOHON


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments