Monday, October 15, 2018

Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia - LLM (23 Oktober 2018)

Jawatan Kerja Kosong LLM - Lembaga Lebuhraya Malaysia logo www.ohjob.info www.findkerja.com oktober 2018
Kerja Kosong LLM - Lembaga Lebuhraya Malaysia Oktober 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di LLM - Lembaga Lebuhraya Malaysia Oktober 2018 seperti berikut:-

1. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN (GRED N19)
2. PEMANDU KENDERAAN (GRED H11)

Tarikh Tutup Permohonan:- 23 Oktober 2018

Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) adalah sebuah badan berkanun yang telah ditubuhkan pada 24 Oktober 1980 mengikut Akta 231 (Perbadanan 1980). Tujuan penubuhan LLM adalah untuk menyelia dan melaksanakan rekabentuk, pembinaan, pengawalan, pengendalian dan penyelenggaraan lebuh raya- lebuh raya, mengenakan dan mengutip tol, membuat kontrak dan membuat peruntukan-peruntukan berkenaan dengan perkara-perkara yang berkaitan dengannya.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments