Monday, October 29, 2018

Jawatan Kosong Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia - JPA (04 November 2018)

Jawatan Kerja Kosong JPA - Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia logo www.ohjob.info www.findkerja.com november 2018
Kerja Kosong JPA - Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia November 2018
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di JPA - Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia November 2018 seperti berikut:-

1. Pembantu Setiausaha Pejabat N19 - 104 Kekosongan

Tarikh Tutup Permohonan:- 04 November 2018

Jabatan Perkhidmatan Awam (Tulisan Jawi: جابتن ڤرخدمتن عوام; singkatan: JPA) ialah sebuah jabatan kerajaan Malaysia yang merancang, membangun, dan mengurus sumber manusia untuk perkhidmatan awam. Dengan kata yang lain, jabatan ini adalah seolah-olah Bahagian Sumber Manusia dalam sebuah syarikat swasta. Mulai daripada 1 Oktober 1998, JPA melaksanakan MS ISO 9000 dan diiktirafkan dengan sistem kualiti tersebut pada 21 Ogos 1999.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments